Parkeren Schiphol Airport

Vliegveld Schiphol

 

Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld, en de vierde drukste luchthaven van Europa (na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt).

Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. De naam “Schiphol” wordt ook gebruikt als plaatsnaam, evenals Schiphol-Oost en Schiphol-Rijk.

De luchthaven is eigendom van de Schiphol Group (statutaire naam: “N.V. Luchthaven Schiphol”), met als aandeelhouders de Nederlandse Staat, de gemeenten Amsterdam en Rotterdam, en Aéroports de Paris.

Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM, Corendon, Martinair, ArkeFly en Transavia. Daarnaast is het de Europese hub van Delta Air Lines. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

Snel in Parijs
Parijs – Trein –> vanuit Nederland is zo gedaan! Met de route Amsterdam – Parijs is het ongeveer 3 uur en 15 minuten en vanaf Rotterdam ongeveer 2 uur en 30 minuten. Zie ook: Volledige Reistijden

 

Parkeren Schiphol

Parkerenschipholairport.com vergelijkt voor u alle parkeertarieven van alle parkeeraanbieders rondom Schiphol Amsterdam Airport. Op deze pagina beschrijven wij in het kort hoe de vergelijkingswebsite parkerenschipholairport.com werkt.

 

Werkwijze

Parkerenschipholairport.com  is een volledig onafhankelijke vergelijkingswebsite. Wij proberen voor u alle belangrijke informatie te vergaren die nodig is om een juiste keuze te maken waar u wilt parkeren of gebruik wilt maken van valet parking. Hieronder beschrijven wij in vier stappen uit hoe onze website werkt.

  1. U selecteert aan de rechterkant van de website het aantal dagen dat u wilt parkeren.
  2. U selecteert de opties die u wilt zoals overdekt of valet.
  3. U selecteert vervolgens op prijs, waardering of afstand en klikt op vergelijken.
  4. U krijgt het gewenste resultaat op volgorde weergeven en kunt nu de juiste keuze maken.

 

Reserveren

Voor het parkeren bij één van de verschillende parkeeraanbieders is het noodzakelijk om van te voren een parkeerplaats te reserveren. Wij raden aan om van te voren de verschillende parkeeraanbieders te vergelijken en vervolgens een keuze te maken die het beste bij u past. Hierdoor kunt u teleurstellingen voorkomen. U kunt  uw parkeerplaats eenvoudig reserveren door te klikken op de gewenste parkeeraanbieder.

 

De juiste parkeeraanbieder

Wij kunnen u informatie bieden over de prijs, afstand, overdekt en welke service er wordt aangeboden. Andere informatie zoals, beoordelingen en ervaringen van klanten wordt bepaalt door u en andere klanten die hebben geparkeerd bij één van de parkeeraanbieders. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk om de beoordelingen en ervaringen van andere mensen te lezen. Wanneer u een beoordeling plaats met een goede of slechte ervaring kunt u deze met andere klanten delen. Door deze beoordelingen en ervaringen wordt er een goed beeld geschetst van de verschillende parkeeraanbieders.

 

Schrijf een beoordeling en deel uw ervaring

Wanneer u op “info” drukt bij één van de parkeeraanbieders krijgt u de mogelijkheid om hier een beoordeling te plaatsen en uw ervaring te delen. Door een beoordeling en ervaring te schrijven over één van de parkeeraanbieders wordt er een nog duidelijker beeld gecreëerd over het parkeren bij één van deze bedrijven. Hierdoor kunt u andere klanten waarschuwen of juist aanbevelen om bij één van deze parkeerbedrijven hun auto te parkeren. Het beoordelen vindt plaats op basis van sterren te geven in verschillende categorieën. Bij de beoordeling kunt u 1 ster (matig) tot 5 sterren (zeer goed) geven. De categorieën waar u uw beoordeling op kunt geven zijn: Locatie, Service, Personeel, Reistijd Pendelbus en Prijs kwaliteit/verhouding. Het gemiddelde hiervan is het aantal sterren wat het parkeerbedrijf van u krijgt.

 

Kijk voor meer informatie op Parkerenschipholairport.com 

 

Vakantie

Vakantie is afgeleid van vacatio (Latijns werkwoord vacare) dat staat voor vrij zijn van verplichtingen. Het is een periode waarin een persoon zijn gewoonlijke dagelijkse activiteiten staakt, zoals naar school of het werk gaan. Dit betreft een periode die (veel) langer is dan een weekend (waarin veel mensen vrij zijn), vaak minimaal een week. Werknemers hebben vakantie wanneer zij hiervoor vakantiedagen (of andere snipperdagen) inleveren. Scholieren, studenten en docenten hebben vakantie wanneer hun school gesloten is en zij geen andere verplichtingen hebben.

Sinds ongeveer de laatste helft van de 20e eeuw wordt onder vakantie vaak verstaan dat er een reis wordt gemaakt: de zogenoemde vakantiereis. Mensen gaan louter voor ontspanning alleen, met vrienden, in groep of met hun gezin naar een andere plaats, om daar ervaringen op te doen of een betere kans op goed weer te hebben.

Strikt genomen verstaat men onder vakantie een verblijf gedurende een periode van vijf of meer dagen met ten minste vier opeenvolgende overnachtingen niet in de eigen woning doorgebracht voor recreatieve doelen.

Voor goedkope vliegtickets vanaf Schiphol kunt u het beste terecht op www.reizen-paleis.nl.